AVIS LEGAL

En virtut de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, li informem que les seves dades reflectides a aquesta comunicació, estan incorporades en un fitxer responsabilitat de Electricitat Boquet, SL, la finalitat d'aquest fitxer és gestionar el servei prestat.

L'usuari garanteix l'autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui a través de v3.boquetgest.com i mantindrà actualitzada la informació que faciliti a BoquetGest, de manera que respongui en tot moment a la seva situació real, essent l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi, així com dels perjudicis que causi per aquesta raó a BoquetGest o a tercers.

BoquetGest no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d'Internet de BoquetGest.

Amb els límits establerts a la llei, BoquetGest no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d'Internet. Els continguts i informació de les pàgines d'Internet de BoquetGest estan elaborades per professionals degudament qualificats per a l'exercici de la seva professió. No obstant això, els continguts i informació no vinculen a la susdita, ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, doncs es tracta merament d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d'Internet de BoquetGest poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers. Per tant, aquesta no podrà assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de BoquetGest o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de BoquetGest.

Així mateix, per accedir als serveis que BoquetGest ofereix a través de la website, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la LOPD 15/1999, de 13 de desembre, l'informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de BoquetGest, per tal de poder-li oferir els nostres serveis. Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, enviant un correu electrònic a boquet@boquet.cat

Els usuaris, mitjançant la marcació de la casella, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca que les seves dades personals siguin tractades per part del prestador per a realitzar les següents finalitats:

  • Remissió de comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualssevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicació comercials. Aquestes comunicacions comercials seran relacionades sobre productes o serveis oferts pel prestador, així com per part dels col·laboradors o parthners amb els que aquest hagi arribat a algun acord de promoció comercial entre els seus clients. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals. En tot cas les comunicacions comercials seran realitzades per part del prestador i seran de productes i serveis relacionats amb el sector del prestador.
  • Realitzar estudis estadístics.
  • Tramitar encàrrecs de peticions o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l'usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a disposició de l'usuari en el lloc web de la companyia.
  • Remetre el butlletí de notícies de la pàgina web.

El prestador informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a terceres companyies, i que sempre que fos a realitzar algun tipus de cessió de dades personals, de forma prèvia, es demanaria el consentiment exprés, informat, i inequívoc per part dels titulars.

Per poder accedir a la intranet, l'usuari disposarà d'un codi d'usuari i clau d'accés que haurà d'introduir a la Web.

BoquetGest no es fa responsable del mal ús de les contrasenyes que vostè pugui dur a terme com a usuari. És responsabilitat de l'usuari custodiar degudament les claus i contrasenyes que es subministrin per a l'accés com a usuari, impedint l'ús indegut o accés per part de tercers.

Així mateix, la seva acceptació al present Avís Legal suposa la prestació del seu consentiment exprés perquè BoquetGest pugui remetre-li comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació equivalent, en els termes que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. En el supòsit de no estar interessat en rebre aquest tipus de comunicacions pot dirigir-se a BoquetGest, al correu electrònic boquet@boquet.cat, manifestant la seva voluntat.

PROPIETAT INTELECTUAL

Els continguts subministrats per BoquetGest estan subjectes als drets de propietat intel·lectual i industrial i són titularitat exclusiva de BoquetGest o de les persones físiques o jurídiques que s'informi.

La propietat intel·lectual s'estén, a més del contingut inclòs a BoquetGest, als seus gràfics, logotips, dissenys, imatges i codis font utilitzat per a la seva programació.

BoquetGest ha obtingut la Informació i els materials inclosos a la web de fonts considerades com fiables i, si bé s'han pres mesures raonables per assegurar-se que la informació continguda sigui la correcte, BoquetGest no pot garantir que en tot moment i circumstància aquesta informació sigui exacta, completa, actualitzada i, conseqüentment, no ha de confiar en ella com si ho fos. BoquetGest declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la Informació continguda a les pàgines d'aquesta web.

BoquetGest es reserva la facultat de modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut de la web, els vincles o la informació obtinguda a través d'ella, sense necessitat de previ avís. Aquesta, en cap cas, assumeix cap responsabilitat com a conseqüència de la incorrecta utilització de la web que pugui dur a terme l'usuari, tant de la informació com dels serveis en ella continguts.

En cap cas BoquetGest, les seves sucursals i / o centres adscrits, els seus directors i / o apoderats, treballadors i, en general, el personal autoritzat serà responsable de qualsevol tipus de perjudici, pèrdues, reclamacions o despeses de cap tipus, tant si procedeixen , directament o indirectament, de l'ús i / o difusió del web o de la Informació adquirida o accedida per oa través d'aquesta, o dels seus virus informàtics, de fallades operatives o d'interrupcions en el servei o transmissió o de fallades en la línia en l'ús de la web, tant per connexió directa com per vincle o altre mitjà, constituint a tots els efectes legals un avís a qualsevol usuari de que aquestes possibilitats i esdeveniments poden ocórrer.

BoquetGest no es fa responsable de les webs no pròpies a les que es pugui accedir mitjançant vincles o enllaços ("links") o de qualsevol contingut posat a disposició de tercers. Qualsevol ús d'un vincle o accés a una web no pròpia serà realitzat per voluntat i al risc totalment exclusiu de l'usuari. BoquetGest no recomana ni garanteix cap de la / es informació / ons obtinguda / es per oa través d'un vincle, ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivat de l'ús o mal ús d'un vincle, o de la Informació obtinguda a través d'ell, incloent altres vincles o webs, de la interrupció en el servei o en l'accés, o de l'intent d'usar o usar malament un vincle, tant al connectar a la web de BoquetGest com en accedir a la informació d'altres webs des de la mateixa.

PROPIETAT INDUSTRIAL E INTELECTUAL

Aquesta web és propietat de Electricitat Boquet, S.L. Els drets de Propietat Intel·lectual i d'explotació i reproducció d'aquesta web, de les seves pàgines, pantalles, la Informació que contenen, la seva aparença i disseny, així com els vincles ("hiperlinks") que s'estableixin des d'ella a altres pàgines web de qualsevol centre adscrits / o organisme BoquetGest, són propietat exclusiva d'aquesta, tret que expressament s'especifiqui altra cosa. Qualsevol ús indegut de les mateixes per persones diferents del seu legítim titular i sense el consentiment exprés i inequívoc per part d'aquest podrà ser denunciat i perseguit a través de tots els mitjans legals existents en l'Ordenament Jurídic espanyol i / o comunitari.

Els drets de propietat intel·lectual i marques de tercers estan destacats convenientment i han de ser respectats per tot aquell que accedeixi a aquesta pàgina, no essent responsabilitat de BoquetGest l'ús que l'usuari pugui portar a terme al respecte, recaient la responsabilitat exclusiva en la seva persona.

Només per a ús personal i privat es permet descarregar els continguts, copiar o imprimir qualsevol pàgina d'aquesta web. Queda prohibit reproduir, transmetre, modificar o suprimir la informació, contingut o advertències d'aquesta web sense la prèvia autorització per escrit de BoquetGest.

LLEI APLICABLE Y JURISDICCIÓ

Les presents condicions generals es regeixen per la Legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals espanyols per a conèixer qualsevol qüestió que es susciti sobre la interpretació, aplicació i compliment de les mateixes. L'usuari, per virtut de la seva acceptació a les condicions generals recollides en aquest avís legal, renuncia expressament a qualsevol fur que, per aplicació de la Llei d'Enjudiciament Civil vigent pogués correspondre-li.

Galetes o Cookies

Aquest lloc fa ús de cookies, que són petits arxius de dades que es generen en el seu ordinador, i que envien informació sense proporcionar referències que permetin deduir les seves dades personals. Vostè pot configurar el seu navegador perquè notifiqui i rebutgi la instal·lació de les cookies enviades per aquest lloc, sense que això perjudiqui la possibilitat d'accedir als continguts. No obstant això, no ens responsabilitzem de que la desactivació d'aquests impedeixin el bon funcionament del lloc.

Google, com a proveïdor associat, utilitza cookies per publicar anuncis al seu lloc. Els usuaris poden inhabilitar l'ús de la Galeta DART a través de l'anunci de Google i accedint a la política de privacitat de la xarxa de contingut.

Google utilitza empreses publicitàries associades per publicar anuncis quan visita el nostre lloc web. És possible que aquestes empreses usin la informació que obtenen de les seves visites a aquest web (no el seu nom, ni adreça, ni adreça de correu electrònic o número de telèfon) per oferir anuncis sobre productes i serveis que poden ser del seu interès.

Marques Web o Web Beacons

Igual que amb les cookies, aquest lloc també pot contenir web Beacons, un arxiu gràfic que permet comptabilitzar als usuaris que accedeixen al lloc o accedeixen a determinats galetes d'aquest, d'aquesta manera, podrem oferir-li una experiència encara més personalitzada.